Hi guys! And asslammualaikum. This week, I'm so freakin sedih! *ignore the words* There is a lot of problems around me. Hm Kalau member aku sedih, I'm always try to make her smile. Tak kisah lah sikit pun. Asalkan aku dapat tgk senyuman tu. Tapi kalau aku sedih, sorry to say lah. Buat lah lawak besar mana pun, aku takan gelak. Except, bila aku dah tenang. Aku ada satu masalah, dari dulu sampai sekarang tak pernah settle. Aku tak pandai nak ikut kata hati. Aku tak pandai! Aku tak pernah tahu apa yg ''betul betul'' aku nak. Aku sendiri tak faham diri aku mcm mana. How people around me, boleh faham aku? Erh! Update blog smbil berpuasa ni tak boleh ni. Emotional kuat -.- Nak cerita satu benda but I think its too private, I think. Hm Kalau dah berpuasa ni, mmg nak bermadah pjg pjg dkt sini. Malas nak cakap. Tekan je keyboard ni. 3 jam lagi nak buka puasa. Sabar Eja, Sabar :')
Hi, assalammualaikum. Nak cerita sikit nii. Hehe Mybe a lillte bit koya, or menyampah sikit kalau korang baca. Tapi tak kisah laa. Saja nak berkongsi kegembiraan :) 6 June 2012, hangout dgn ehem ehem. I mean Muhammad Hazwan Alif of course. We olls tgk ''Snowhite And The Huntsman''. Sebelum ni tgk ''Men In Black 3''. Tapi tgk MIB dgn Alif, Alif tak seromantic time tgk Snowhite. *blingbling* Masa tgk Snowhite tuu, tgh tgh syok feeling tgk Snowhite tiba tiba Alif dekat sikit dia duduk. Pastu dia bisik *beating drum* ''I love you'' OMG! Masa tu mmg terkejut ya amat. Happy? Lagi nya lah. Alif tak pernah sweet depan depan. Dia sweet pun mesti dekat fhone jee. Haha Dia dah dapat keberanian dan ''kegentleman'' dia sekarang. Aceh. Dah tak malu dah sekarang :P But, the important is I love that moment. Very much! Boo, I love you so much. Mmg takan lupa kenangan tu sygs :') Rindu gila nak tgk wayang lagi. Hee. And thanks guys! Sebab baca. Muah :*
Hi babe. Hm. Dalam senyuman, mesti ada kesedihan kan? Cuba lah sekuat mana sekali pun nak sorokkan kesedihan, takan dapat. Mata kita tak dapat nak tipu. Jauh dari sudut hati kecil aku cakap, AKU TAK HAPPY! Mcm ada sesuatu yg kurang. Something yg aku tak tahu. Hm. Aku tak happy 100 peratus. 90 peratus je kebahagiaan. 10 lagi entah hilang kemana~ Kan bagus aku ni bukan jenis orang yg sosial, gossip sana gossip sini, and blabla. Kalau boleh nak masuk madrasah doe! Mcm boleh kan....... Kay kay. Actually aku pun tak tahu apa yg aku nak cakap dekat sini. Takpe lah. Assalammualaikum :'(