Happy Birthday!


HAPPY BIRTHDAY TO MY SWEETHEART, HAZWAN ALIF! <3


HEHE! Kesian ucuk itew kena tepung. Takpe lah, bukan selalu kan sygs? Happy sgt hari ni. First time dalam hidup itew buat surprise utk buah hati. Present and celebration semua buat last minute tao. Nasib baik ada member tolong. Kalau tak semua takan siap. Thanks to Farisha, Beyla and Maisarah. Adik pun sama :) Begin - Ajak boo lepak. 6 setengah baru lepak. Nak siapkan present punya pasal. Adoii then amek birthday boy. Sampai taman tu, ajak birthday boy ni pergi duduk dkt bangku. #konon nak dating and borak lah. HEHE! Tgh tgh cakap, Maisarah and Adik serang dari belakang and says 'HAPPY BIRTHDAY!'



HAHAHAHAHA! Kesian boo. Birthday boy ni lari. Lari ke apa ke, dapat jugak. 4 lawan 1! Yeahhh :D Happy sangat hari ni tao. Penat tapi best. Hehe. Tgk lah gambar, malas nak bercerita :D

Banyak lagi sebenarnya gambar ni. Malas nak masuk sekali. Combine je. Senang kan? Hehehe, for the cake, birthday boy cakap sedap. Yeayyy! I like it :) I love you Hazwan Alif, muahh :*