Bismillahhirahmannirahim. Hello guys! Dah lama gila aku tak update blog ni. Berhabuk dah *tiup habuk* hee. So whats up! For the beginning, aku dah tak tahu what should I say. Dah tak biasa lah. Ceh konon. Kalau dulu ya lah, tiap masa kalau boleh aku nak update blog aku ni. Skrg ni update balik tapi tak boleh selalu. For this year, I'm PMR victim. So kena work hard! Nak bgtahu nii, me dgn Alif together gether again! *clap clap* Hee, actually ramai tak tahu. Tapi sebenarnya dah nak masuk 2 bulan. Saja je nak share. Even benda tu tak penting. At least ada one point dah dalam post ni. Allright lah tu. *angkat kening* So guys, for today only this lah I can share with korang korang. Bye pretty and handsome. Thanks for read guys. Assalammualaikum!