Hi, assalammualaikum. Nak cerita sikit nii. Hehe Mybe a lillte bit koya, or menyampah sikit kalau korang baca. Tapi tak kisah laa. Saja nak berkongsi kegembiraan :) 6 June 2012, hangout dgn ehem ehem. I mean Muhammad Hazwan Alif of course. We olls tgk ''Snowhite And The Huntsman''. Sebelum ni tgk ''Men In Black 3''. Tapi tgk MIB dgn Alif, Alif tak seromantic time tgk Snowhite. *blingbling* Masa tgk Snowhite tuu, tgh tgh syok feeling tgk Snowhite tiba tiba Alif dekat sikit dia duduk. Pastu dia bisik *beating drum* ''I love you'' OMG! Masa tu mmg terkejut ya amat. Happy? Lagi nya lah. Alif tak pernah sweet depan depan. Dia sweet pun mesti dekat fhone jee. Haha Dia dah dapat keberanian dan ''kegentleman'' dia sekarang. Aceh. Dah tak malu dah sekarang :P But, the important is I love that moment. Very much! Boo, I love you so much. Mmg takan lupa kenangan tu sygs :') Rindu gila nak tgk wayang lagi. Hee. And thanks guys! Sebab baca. Muah :*