love.

Tak tahu nak story pasal apa dekat blog ni actually. Thats why ambil topik 'LOVE'. There's so much thing I can tell everyone. Yah,everyone! Okay,lets begin. Hm,love. #no idea -___- Okay,i miss my lover so damn much. Hari ni mmg free,senang dating,senang keluar,senang balik lambat,tapi tak dating pun. Sebab? I thought my parent tak keluar malam ni. Thats why tak ajak lover pergi dating. #sob sob :'| Last last,about 9pm kot parent keluar. What theeeeeeeee? Time tu tadek mood langsong nak keluar. Lagi pun kena tengok cake. Mom buat cake. Kena tengok oven tu --' Abang pun ada lagi time tu. Ahhhh! Chill eja,chill. Just give this tonight for your family and give your tomorrow for your lover. Esok,hang dgn lover. Yeay yeay! #like like. Long time tak hangout dgn dia. Finally! Dapat jugak. Yeapppppppy :) I will make tomorrow is the best ever day! InsyaAllah,if Gods will. Hikhik -the end-